onsdag 9. januar 2008

I am in LOVE!!
Har endelig fått testet ut de fargerike StazOn putene som jeg også kjøpte i London i høst, sammen med dette stemplet fra Stampington Company (Scripted Butterfly), som lenge har vært et av mine favorittstempler. Og jeg er kjempefornøyd med fargene!!

Jeg har embosset med svart, svampet med fargene Cactus Green, Blazing Red, Azure og Sunflower Yellow. Kortene er veldig enkle i utformingen, og har ikke noe stæsj men jeg er fornøyd med de alikevell! Og det beste av alt de tok bare 15-20 minutt å lage, så jeg kan lage opp noen av disse og ha liggende til anledningen byr seg. Det er ikke så ofte jeg masseproduserer men dette var kjekt, kommer nok til å lage et par varianter til.

10 kommentarer:

Beata Ewa sa...

Vi liker sånt - stilige, fargerike kort som i tillegg er enkle å lage! Ideen er herved adoptert :-)

Har du stemplet på glossy?

Solveig sa...

Ååååå de var lekre!!!!
Ha en fin dag!

Hanne sa...

Flotte kort! Stilige og fargerike i all sin enkelhet!

Gunn Marit sa...

Så koselig å få kommentarer i den ferske bloggen min Beata, Solveig og Hanne!

Beata: Jeg har brukt Xerox 200g, men å bruke fotopapir hadde kanskje gitt enda mere klarhet i fargene, jeg tror jammen jeg må prøve det også!

Aud sa...

Nydelige! Og de ser jo ikke enkle ut! Deilig å kunne lage noen litt raske kort noen ganger, og attpåtil være fornøyd med resultatet! For det har du grunn til å være her, ja! :o)

Annie S sa...

Så flott postkasseskilt du har laget, og ikke minst de to hurtikortene. Hvorfor alltid legge flere timer bak når enkle kort også kan bli flotte? Det er jo disse et bevis på :)

Gratulerer så mye med blogg, her skal jeg titte innom i ny og ne. Vet jo at du lager mye fint så jeg gleder meg til fortsettelsen her inne.

Ha en super helg. Vi er nå på vei ut for å feire min bror. I år har han bestemt at det blir utebursdag i skogen, med ski og skøyter på bena. Kjempe koselig, og barna gleder seg masse :)

Klem

Gunn Marit sa...

Takk for det Aud og Annie, er helt nytt for meg denne bloggverden, men merker at jeg synes det er kjekt!!

Kos dere i skogen Annie, tenker guttene liker det, det var jo skikkelig lurt å ta en utebursdag, ha en fin helg dere også!!

Elisabeth sa...

Heiiiii og godt nyttår...
så koselig at du har laget deg blogg.. jeg gleder meg til å følge med her hos deg.. kan jeg linke til deg;)
du lager så utrolig mye flotte kort;)
ha en kjempe fin uke;)
hilsen elisbeth

Gunn Marit sa...

Hei Elisabeth, takk for at du stakk innom! Klart du kan linke til bloggen min, jeg synes det er veldig ærefult jeg!!

Kirsten Aune sa...

Hei Gunn Marit!
Var nettopp innom bloggen til Beata, og da oppdaget jeg jo deg også! Så moro at du har fått deg blogg! Håper det er greit at jeg linker til deg?

Disse kortene dine er så nyyyydelige! Du er fantastisk flink med farger. Jeg elsker sommerfugler, så jeg forelsket meg helt i disse kortene...

Håper du har hatt en fin start på det nye året!

Klem fra Kirsten