onsdag 3. september 2008

Publiserte kort, klargjøring til aktiv stempelhelgNå rydder jeg som en gal på gjesterom/stempelrommet mitt. Graver fram sengen igjen...Får besøk av søsteren min og en venninne av henne fra Sunnmøre som kommer på besøk i morgen. Vi skal på stempelmessen i Sandnes i helgen, og kommer til å sitte og stemple både på torsdag og fredagskveld i tillegg til på lørdag. GLEDER meg...

Skal bare gjøre klart til 7-års fest for eldste mann som skal feires i morgen. Ganske hendig å få besøk av to driftige lærerinner som skal hjelpe meg, spesielt siden mannen min er bortreist :) Puh, en hektisk, kreativ og kjekk helg står for tur..

Her er de to kortene som jeg fikk publisert i siste nummer av Ett Trykk. PÅ det blå har jeg brukt Encaustic Art som bakgrunn, og jenten er fra Lisas Altered Art. PÅ det lilla kortet har jeg brukt noen barnestempler jeg kjøpte til guttene i Paris i vår, stemplet med lilla Staz On og fargelagt med fargeblyanter.

Here are two cards I got published in Ett Trykk for August-number. The blue card has Encaustic Art background, and the girl from Lisas Altered Art. The purple card I have used stamps I bougth in a childrens shop in Paris this autumn.

3 kommentarer:

Sivic sa...

Kjempefine kort : )
Gleder meg også til messa, vi treffes nok sikkert der : )
Kos deg med barneselskap og besøk!!

Kirsten Aune sa...

Disse kortene er beundret i bladet! De er nyyydelige!
Høres ut som du går en herlig helg i møte! Jeg gleder meg veldig til å se alle de nydelige kunstverkene du produserer!
Ha en riktig så fin helg, Gunn Marit! Nå er det ikke mange ukene til vi møtes! Jeg gleder meg masse!

God klem fra Kirsten

Karen sa...

SÅ herlige, ikke rart de ble publisert!! Veldig koslelig å treffe deg i "virkeligheten" i går! (jeg har skrevet en kommentar til her, men den ble visst ikke registrert, beklager hvis den kommer inn to ganger :)