lørdag 14. februar 2009

ATC'er Encaustic Art landscapeTogether with Beata I have tried to practise a little bit more with my iron and melted wax this week. Moving on from more abstract pictures to more landscapes. Here are some ATC's I managed to make. It is so fun to play with the wax, and I am now trying to make a little bit bigger picture, still working on it...

If any one is interested in swapping any of these ATC's with me I would be very happy!! Please send me an email, my adress is gunnmarit @ gmail.com!!

7 kommentarer:

Solveig sa...

Knallstilig!!
Ha ei fin helg!

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Kjempestilig!

Anne Bente sa...

wawwwww total flot altså, ps har du fået mine ATCer,ved at være et stykke tid siden de er sendt:)

Kjellaug sa...

WOW...det er bare så flott. Sa du at du er nybegynner på dette....trur jeg ikke på. Imponerende hva du får til.

Hilde sa...

Gunn Marit! Så griselekkert! det er de flotteste ATC'ene jeg har sett. Er innom bloggen din rett som det er og koser meg i min egen hobbyhule.
Søndagsklem fra meg

oheidia sa...

Ting tar tid, men nå ligger atc'ene om øyne i frankert konvolutt med frankert konvolutt inni! Så da sendes de i morgen før jeg reiser på vinterferie til sørlandet!

Gosh så fine atc'er du lager. De er små kunstverk og det er veldig morsomt å besøke bloggen din og kikke på hva du klarer å lage på de bitte små atc'ene. Jeg er imponert! Nå skal jeg lage en atc om kjærlighet til atc utfordringen. Så blir det rett i seng og tidlig opp i mogen. Skal på min første langtur med ny bil. Bilen er 12 dager gammel og det er flott å få kjørt den litt. Den er en drøm på veien og den er så stor at jeg får el. rullestol inni den og da er jeg selvhjulpen også på vinterstid. Ufattelig deilig. Jeg og ungene stikker av noen dager og mannen min må desverre jobbe. Drar til søsteren min (salvie på blogspot) og der blir det vel litt hobby om kvelden når ungene har lagt seg. Kjekt det!

Klem fra meg!

Anne I P sa...

Å guri land - disse var flotte asså! For et landskap du klarer å få til!!!! Kjempeinspirert her jeg sitter!!!

God fastelavensøndag til deg og dine Gunn Marit!

Klem Anne