mandag 23. mars 2009

ArtPieces #13 Swirles and glitterHer er mine ATC'er for denne ukens utfordring på Art-Pieces. Tema er swirler og glitter. Her har jeg laget et bakgrunnsark ved hjelp av embossing og colorwash. Synes det er så greit å lage en serie med ATC'er når jeg først har laget et bakgrunnsark, så da ble 6 stykker denne gangen!!

Background: Embossing with clear, spray different color wash colors on.

6 kommentarer:

Angelo sa...

Nå har jeg kikket på disse atc'ene minst ti ganger (fram og tilbake), og de er bare så utrolig lekre. Jeg har aldri prøvd meg på å lage slike bakgrunner, men nå har jeg bestemt meg for å prøve. Lurer kanskje på å prøve på den collage-stilen du har brukt. Har du printet ut de bildene du har brukt selv? Har du i såfall brukt fotopapir eller vanlig papir/kartong? Og har du laget disse bakgrunnene på akvarellpapir eller tegnepapir?
Skikkelig lekkert, altså!
Og forresten, får man samme effekt med distress ink?

Nysgjerrig hilsen fra Kristin :)

Gunn Marit sa...

Hei Kristin, så kjekt at du likte bakrunnen min! Bildene er fra Lisas Altered Art, hun selger ark med de og kan sende de på mail slikat man kan bruke de om igjen. Disse er printet ut på vanlig kopipapir. Med Colorwash liker jeg aller best å bruke fotopapir for da blir fargene ekstra sterke og intense. Man kan få samme effekten med distress ink. Hvis du foreksempel har refillene kan du sprute litt oppi en vårserviett og stryke over det embossede området, da har du god kontroll og trykket vil komme fram.

Lykke til!!

Fredhøy - Gro sa...

Så flotte atc'er det ble! Enig i at det er like greit å lage flere når det er en sånn oppgave, jeg gjorde også det denne gangen:)

Anonym sa...

Hei Gunn Marit.
Nyyydelige ATC'er i lange baner. Herrreeguuud - åssen får du tid til alt?? Beundringsverdig!!
Håper virkelig at du har det bra og at livet smiler til deg!
Klemmer fra Maria:-)

Sivic sa...

Kjempefine !!

Solveig sa...

Så flotte!!
Heldige meg som har en av disse!
Tusen takk!!