onsdag 13. mai 2009

Collage stempling


Har laget disse to ATC seriene (tema fugler og sommerfugler) til to swapper jeg har vært med på.

Serien med sommerfugler har jeg laget en ATC hver til de som var med på den første swappen jeg arrangerte på det amerikanske ATCforAll forumet. Teknikken med collage stempling er veldig grei å bruke når man skal lage mange ATC'er innen samme tema. Trinn for trinn beskrivelse på hvordan jeg gjør det når jeg collage stempler kan dere se her.

I have made these two ATC series (birds and butterflies) for some swaps I attended. How I do the collage stamping you can see here: Step-by-step

8 kommentarer:

anne jorunn sa...

Nydelige ATC'er!! Jeg er den heldige eier av en av fuglene :-)
Håper du får en kjempefin dag!:)

Angelo sa...

Fyttikatta så lekre ATC'er!!!! Den collage teknikke din er bare helt råååå. Jeg har prøvd meg litt på den selv, men jeg kan ikke måle meg med deg. Nydelige farger og sommerfuglene er utrolig flotte!!
Ha en flott vårdag videre :)
Kristin :)

Grete sa...

Flotte ATCer. Har studert trinn for trinn beskriveslen din for collage og det frister å prøve.

Iren sa...

Disse var kjempeflotte Gunn Marit! Så friske og flotte farger du har brukt ;o)

Klem

Pia sa...

hvor er det nogle super lækre atc kort

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Utrolig stilig!

Gry-Heidi sa...

Så lekre disse var!! Nå skal jeg prøve meg på college teknikken, etter trinn for trinn beskrivelsen din :) Det ser utrolig morsomt ut.

Ha en fin 17.mai :)

Klem, Gry-Heidi

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色