fredag 15. februar 2008

BryllupskortDette bryllupskortet laget jeg til kurset som jeg hadde på Hobbyscrap for en liten stund siden. Stempel fra Kort og Godt, malt med H2O, ramme fra Prima embosset med gull. Kursdeltakerene var nybegynnere eller med litt erfraing og det tok litt tid før de kom i mål med dette kortet :)

Toffifee esken, (den siste i denne omgang!!), laget jeg til Nina som fylte 40 år for ens tund siden. Brukte den som demo til et kurs jeg hadde for hobbygruppen på jobben!

I det siste har jeg laget mitt aller minste "kunstverk" noen sinne: Et 5 cm*5 cm kort til Ett Trykk sin ekstra utfordring. I tillegg har jeg laget min aller første egenkomponerte LO. Noe som er en liten sensasjon siden jeg hadde lovet meg selv at jeg aldri skulle begynne å scrappe! Men nå er det gjort, og jeg syntes det var skikkelig gøy. Skal levere den inn til februar konkurransen på Hobbyscrap.no, då jeg må vente litt med å vise den fram! Men en ting er iallefall sikkert, det var litt av en utfordring å jobbe med et så stort format for meg som er vant til å lage kort!

I morgen skal jeg møte de andre i DT-teamet til Hobbyscrap for en sosial og kreativ kveld og natt i butikken. Gleder meg kjempemasse til det.

Ønsker dere alle en riktig god helg og en fin vinterferie for dere som skal ha det!!

3 kommentarer:

Beata Ewa sa...

Kjempeflotte! Tror at jeg må prøve å lage et sånt toffeekort jeg også :-)

Skal dere på vinterferie, Gunn Marit? Vi reiser til mer snøete strøk i morgen. Mannen pakker ski, jeg pakker stempelutstyr :-) Det blir kos :-)

Ha en flott uke!

Gunn Marit sa...

Høres kjekt ut, spesielt siden du får love til å pakke med stempelsakene dine :) Vi har vanlig arbeidsuke her hos oss, så ingen vinterferie! Bare eldste mann som har ferie SFO, noe som forøvrig er skikkelig kjekt heldigvis!

Kos deg masse på tur! Ikke lenge før vi kan dra på hyttetur heller nå. Gleder meg!!

synnøve sa...

Hei du. Så flotte kort. Fant bloggen din da jeg satt og surfet inne på nettet om kort/scrapb. i dag.har følgt litt med på hva du har laga, både i Ett trykk og dessuten har Ragnhild vist fram mye fint.
Bor i Norddal.
God helg til deg og dine.

Synnøve