onsdag 6. februar 2008

Kurskort- Toffifee i laange banerDe siste to ukene har jeg hatt kortkurs på Hobbyscrap og for hobbygruppen på jobben! Siden jeg benyttet anledningen rett etter jul til å hamstre inn billige Toffifee esker så har det blitt pyntet mange av de i det siste!

Her er to eksemplarer som er pyntet med tanke på morsdagen som kommer til helgen.

Ingen tvil om at å pynte Toffifee-esker er en god ide! Hvem sin ide det er er en helt annen og mindre vesentlig sak! Første gang jeg pyntet en av disse eskene var for to år siden, og jeg var så heldig å få publisert den i Ett Trykk. Den var med i den aller første forsendelsen som jeg torde å sende inn og jeg husker jeg var så glad og stolt over å ha fått med flere kort i bladet! Den gangen hadde jeg aldri sett noen andre pynte en slik eske før, og har alltid tenkt at det var min ide! Men hvordan kan man egentlig vite at ingen andre har gjort akkurat det samme før? Akkurat i disse dager flagges det høyt på mange stempelforum at dette er noen andres ide, og det virker som om det er viktig hvem det var sin ide og at andre kopierer den. Dette har jeg grubelert litt på i de siste dagene, for det er jo fullt mulig at med så mange kreative sjeler som det er rundt omkring at flere kommer opp med samme ide! Det viktigste synes jeg er at ideene deles, og videreutvikles! Ingenting gjør meg mere glad enn når andre lar seg inspirert av noe jeg har laget.

Jeg gleder meg til å se mange nydelig pyntet Toffifee esker framover av så mange som mulig. Det som er så kjekt er at de kan jo pyntes på alle mulige kreative og individuelle måter, og at det er en god idee som er verdt å dele med alle er det ingen tvil om!!

Et lite tips til dere som har lyst til å prøve: Etter påske bruker de å selge til halvpris slike 3-pakkinger igjen, og da er de så billig (ca 11 kroner esken) at det er enda mere gøy å pynte de!!

9 kommentarer:

Unni sa...

Kjempeflotte Toffifee esker :D

-Unni

Stine sa...

Så smart da, takk for tips om å kjøpe sånne esker etter påske! Genial gaveidè-skikkelig flotte esker du har pyntet!

Stine :)

Louise sa...

Lekre Gunn Marit :-)

Beata Ewa sa...

Disse har jeg sett i RL og de var rålekre!! Skikkelig flott gaveidee!!
Jeg kunne aldri klart å dekorere de - tror at jeg hadde spist de på flekken :-)

Klem

Inger Marie sa...

ååå så nydelig dekorerte toffifee esker Gunn Marit.
Det vil jeg jammen prøve en dag. Takk for tipset.

Håper du har hatt en flott helg

Klem fra Inger Marie

Solveig sa...

Nydelige disse var!

Angelo sa...

Hei, jeg syns de eskene dine er skikkelig rålekre. En ting jeg lurer på er om du har tatt bort den opprinnelige esken eller om du har festet pynten direkte på den? Kan veldig gjerne tenke meg å prøve på dette, men vet ikke helt hvordan jeg skal starte. :)

Åshild sa...

*hihi* Nå måtte jeg bare knise litt... husker nemlig nettopp den Toffifee-esken... som av en eller annen grunn ble tom på kontoret mitt... *knis*


Ha ei fin uke, Gunn Marit!

Klem

Kirsten Aune sa...

Hei Gunn Marit!
Disse eskene dine er sååå nydelige!!! Jeg skal gi bort en liten oppmerksomhet til en kollega som har bursdag, så jeg tror jommen jeg må låne denne idéen av deg!
Ha en strålende helg!
Klem fra Kirsten