mandag 5. mai 2008

Publisert: KonfirmasjonskortDenne helgen reiste vi 6 nabopar på blåtur, og endte opp i PARIS!! Det var skikkelig herlig, sommerlig temperatur, flott vær og masse flotte kunstverk og kunstnere som har gitt meg mye ny inspirasjon! Gleder meg til å lage noe nytt framover. Har kjøpt meg start sett til Encaustic Art som kom i posten i dag, elsker å prøve nye teknikker så får vi se hvor dette fører hen. I og med at det inkluderer et strykejern så er jeg litt spent, siden jeg har litt fobi mot de :))

Dette var et av de kortene jeg var så heldig å få publisert i det siste nummeret av Ett Trykk (2008 no 2). Kort til konfirmant med det nydelige Kolibristemplet fra Tim Holtz som jeg har stemplet på glossy og malt med H20. Papirlommen har jeg brukt på mange konfirmasjonskort denne våren, den er fra 7gypsyis. Bånedet med tekst på liker jeg også veldig godt, synes det passer så godt til konfirmanter som snart skal ut i verden...

4 kommentarer:

Anita Hagen sa...

WAOOOOO, så utrolig flott og stilfullt konfirmasjonskort. Kan tenke meg at konfirmanten blir stolt av å få noe så flott.

Ha en super kveld videre!

Klem Anita

Kirsten Aune sa...

Hei Gunn Marit!
Dette kortet er så utrolig flott! Massevis av herlige detaljer!

Ønsker deg en strålende uke!

Klem fra Kirsten

Sian sa...

Beautiful! I love it.

Paulien sa...

That's a great Art-Card!!!