lørdag 31. mai 2008

Den mest utfordrende utfordringen ever!! Og den morsomste!Hei alle samme, håper dere nyter sommerværet! Jeg har hatt en herlig stempellørdag i går sammen med en gjeng med herlige stempeldamer i Stavanger.. Fikk laget masse Vintage-ATC'er og et kort.

Disse to kortene laget jeg til april-konkurransen hos Hobbyscrap.no. Denne gangen fikk alle utdelt samme kit som det skulle lages to kort av. Og alle 8 arkene skulle brukes på begge to kortene, noe som ble det mest utfordrende jeg noen gang har prøvd meg på... Er ikke vant til å bruke mer enn maks 4 ulike papir! Men her er resultatene mine, ble veldig fornøyd med de tilslutt :)Ingen tvil om at Ingvild har talent for å finne fram papir som matcher, all ære til henne og denne konkurransen!

Ha en fin sommeruke alle sammen, i dag er det Kongeparken og masse karrusell kjøring på meg, i morgen reiser jeg til England med jobben. Gleder meg til begge deler...

4 kommentarer:

Karen sa...

Hei Gunn Marit! Tusen takk for den fine kommentaren i bloggen min, det var snilt sagt av deg:) Blei veldig glad:) Vil bare si at dine bidrag til aprilen også var helt utrolig flotte!! Har nå lagt deg til under "Places I go" på bloggen min:)

Louise sa...

Nydelige kort, Gunn Marit :-)
Jeg har tagget deg du får ta deg en titt i bloggem min

Solveig sa...

Hei!

Ble stilige disse!
Ha ei strålende helg!

anne jorunn sa...

Nydelige konkuransebidrag!! Er så imponert over at dere klarte å få med alle de papirene på kortene!!
Nå drar jeg snart opp til campingvogna med utstyr til å lage vintage ATC'er i bagasjen!
Ha en herlig helg!!:-)