mandag 20. oktober 2008

Super helg- mega gira!!


Da er jeg tilbake etter en utrolig herlig, kjekk og inspirerende helg på Ski. Oktobertreffet arrangert av Minnehjørnet og Ett Trykk var bare helt topp, flott arrangert!! Jeg var så heldig å reise sammen med Beata, som er et supert reisefølge! Vi fikk med oss hele 3 kurs, og jeg storkoste meg skikkelig! Det var også utrolig kjekt å sitte sammen med Gro, Maria og Hilde som jeg aldri hadde truffet før men som jeg gjerne treffer igjen!


Dette kortet fikk jeg laget i helgen etter at jeg var på kurs i metallkort med Bente Foyn. Helt utrolig morsomt, jeg likte kjempegodt å jobbe med metallet! Det endte opp med at jeg invistertet masse penger i nytt utstyr:)

Rammen er laget av aluminiumfolie, preget med ulike mønster og farget ved hjelp av ulike alkoholblekkfarger. Bildet inni metallrammen er en mixedmedia collage laget med tykt akvarellpapir som basis. Gulldetaljene er fra gullfoil, som jeg lærte av Anita på hennes kjekke Bivokskurs.

Fikk laget hele 14 ATC'er, og 4 kort i løpet av helgen i tillegg til at jeg var på kurs på Bikuben på fredagsmorgen med Caolyn fra Melissa Frances hvor vi pyntet en boks og et album, samt et bivoksbilde på kurs til Anita. Jeg er bare så fornøyd, sitter her og gliser...

6 kommentarer:

Louise sa...

Hørtes jo bare helt topp ut, å som jeg angrer på at jeg ikke ble med. Neste gang da skal jeg..

mo9ca sa...

Oi oi! Høres jo ut som rene drømmehelgen!! Den metallrammen ble skikkelig kul!! -og kortet da selvfølgelig, mixed media ser kjempegøy ut!!

Ha en super dag!
*klem*

Beata Ewa sa...

Takk for sist og tusen takk for en kjempekoselig helg! Gurimalla, det var kjekt og inspirerende!

Jeg har begynt å "fikse" litt på min metallramme - håper jeg blir ferdig snart! Julealbumet har fått seg 2 bilder så er klart til å legge ut om ikke så lenge :-)

Ha en flott uke!!

Klem, Beata

Hilde sa...

Hei Gunn Marit. Tusen takk for sist. Så kos å sitte sammen med dere på Ski. Du er jo bare råflink og behersker så mange teknikker. Gleder meg til du legger ut vinterbilde - det var "knæsj". Tiden går alltid fort når man har godt selskap, så jeg håper ikke det tar alt for lang tid før vi treffes igjen.
Ha en flott dag!
Klem fra meg

Hanne sa...

Takk for sist Gunn Marit! Dette kortet er bare så flott! Du bruker så utrolig mange spennende teknikker og er en stor inspirasjonskilde!

Sian sa...

Wow! This is fantastic.