søndag 16. mai 2010

Ha en fin dag! En ny start!Hei alle sammen! I min verden har det vært stille på den kreative fronten en god stund. Dette skyldes at jeg og min mann har gått fra hverandre etter 18 år og spesielt den siste måneden har vært tøff for min del. Nå begynner nye puslsbrikker i livet mitt å falle på plass, jeg greier å sitte med huset alene og vi kommer til å dele 50/50 på å ha guttene framover. Jeg håper at jeg skal få opp den kreative lysten igjen framover og at jeg kan få laget litt ATC'er og kort igjen. Det har vært utrolig godt å oppleve hvor mange gode venner jeg har som har stilt opp for meg den siste tiden.

Her er et kort som jeg laget for et par uker siden etter å ha fått tilsendt en materialepakke fra Marianne/Tufsa som jeg skulle bruke. Å male motiver er ikke min sterke side, men har prøvd meg med Distress Ink her. Et enkelt kort, men likevel litt spesielt siden jeg håper det kan markere noe postitivt, en ny start på resten av mitt liv.

Ønsker alle en flott 17 mai feiring i morgen! Har akkurat parkert min første kremkake med jordbær i kjøleskapet, og den er veldig skjev og skakk :) Så det spørs om det kan leveres inn på skolen i morgen. Får se hvordan den ser ut i morgentidlig :)

6 kommentarer:

Sylvia sa...

Hei Gunn Marit.
Det var trist å høre at du har en tøff periode i livet ditt. Ønsker deg lykke til videre. Kjempeflott at du har klart å lage et kort oppi alt dette. Det var nydelig:)

Ha en fin 17 mai !!

Angella sa...

Så leit å høre Gunn Marit...
Håper du kommer sterkere tilbake når ting roer seg litt.
Kortet ditt er nydelig...stå på!

God 17.mai
klem fra Angella

Grethe Røren sa...

Nydelig kort Gunn Marit! Kjekt å høre at ting begynner å falle på plass for deg. Tenker på deg i denne vanskelige tiden.
Ha en fin 17.mai sammen med guttene.
Klem

Grete sa...

Kjempefint kort Gunn Marit. Fargeleggingen din var knallfin. Kjekt å se at der er litt hobbyaktivitet fra deg igjen og at ting faller på plass etter vinteren...

Pia sa...

så flot kort og ønsker dig lykke videre frem.
knus Pia

maska sa...

Ønsker deg lykke til videre.
Flotte kort .Atc kortene er nydelige.