lørdag 23. februar 2008

Bursdagskort til familien
Denne uken har mannen min Roar fylt 36 år. Har laget et Penny Black kort til ham, enkelt og greit uten for mye dill, fordi jeg vet at det er denne typen kort han liker aller best. De mere avanserte, mer kunsteriske kortene som jeg selv liker best faller ikke altid i smak :)

I tillegg har oldemormor Dagny fylt 86 år. Hun er verdens mest positive person, og selv om hun har vært en del syk i det siste, så drar hun seg til igjen, og er fortsatt like optimistisk. Malte et dørskilt til henne som gave siden hun har flyttet inn i ny leilighet.

Sommefuglkortet har jeg laget til ei studievenninne fra NTH som har flyttet hit til Stavangerområdet for å begynne å jobbe. Var på besøk hos henne på fredag og gratulerte henne med ny jobb og ønsket henne velkommen hit.

Nå skal jeg begynne å lade opp til en full booket uke neste uke, den skal avsluttes med stempelhyttetur sammen med 5 herlige stempeldamer. Det blir husmorferie det!!

6 kommentarer:

Solveig sa...

Nydelige som vanlig!

Ja det skal bli kjekt med hyttetur og stempling!!!
Ha en fin søndag!

Beata Ewa sa...

Jeg har sett disse kortene i RL og de er nydelige!!! Det ene til din oldemor holder jeg på å scraplifte ;-)
Gleder meg til hytteturen, jeg også! Hyggelig selskap, masse inspirasjon og ikke minst barne- og mannefri - det blir kjekt det!!!

synnøve sa...

nydelige kort, spesielt de med sommerfugl på.

WencheP sa...

Jeg kan jo ikke annet enn å si ååååååååååååååååååååå. Kjempelekkert!

Unknown sa...

Wow så masse lekre kort du lager! Nydelige farger og detlajer på korta dine!!

Anonym sa...

Artig å titte innom til deg via Beata. Kos'lige kort du lager!!
Kos med hyttetur kan jeg tenke meg!!